Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bevrijdingsfestival Wageningen 2022

Bevrijdingsfestival Gelderland 2024: Muzikale vrijheid op 15 podia in Wageningen

Line-up en blokkenschema voor ultieme Bevrijdingsdag

Op 5 mei 2024 wordt de vrijheid in Wageningen muzikaal gevierd op maar liefst 15 podia verspreid door de hele stad. Het Bevrijdingsfestival Gelderland 2024 presenteert een gevarieerde line-up met artiesten uit diverse genres. Bekijk nu de gehele line-up en plan jouw ultieme Bevrijdingsdag met het blokkenschema en de plattegrond.

Mainstage bij WagaStorm: nationale en internationale grootheden

Ook in 2024 is WagaStorm de gastheer van de Mainstage. Hier treden nationale en internationale grootheden op die de vrijheid met hun muziek zullen vieren. De line-up van de Mainstage wordt binnenkort bekendgemaakt.

14 andere podia door de hele stad

Naast de Mainstage zijn er nog 14 andere podia verspreid door Wageningen. Op deze podia vind je artiesten uit alle genres, van pop en rock tot hiphop, dance en wereldmuziek. Zo is er voor ieder wat wils.

Conclusie

Het Bevrijdingsfestival Gelderland 2024 belooft een onvergetelijke dag te worden vol muziek, vrijheid en verbinding. Met 15 podia verspreid door de hele stad en een gevarieerde line-up is er voor ieder wat wils. Plan jouw ultieme Bevrijdingsdag en vier de vrijheid in Wageningen!


Comments