Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bevrijdingsfestival Utrecht 2024 Vier De Vrijheid In Park Transwijk

Bevrijdingsfestival Utrecht 2024: Vier de vrijheid in Park Transwijk

Het langverwachte blokkenschema is vrijgegeven

Beleef een onvergetelijke Bevrijdingsdag met muziek, activiteiten en meer

Markeren jullie agenda's alvast: Bevrijdingsfestival Utrecht keert terug op vrijdag 5 mei 2024 in het prachtige Park Transwijk! Met het jaarthema "Tot Iedereen Vrij Is" vieren we de vrijheid met een groots festival vol muziek, activiteiten en inspirerende verhalen.

Het muziekprogramma is indrukwekkend met nieuwe namen die zojuist zijn bevestigd. Het volledige blokkenschema is nu beschikbaar op de website van het festival. Bereid je voor op een dag vol energieke optredens en onvergetelijke muzikale momenten.

Naast de muziek zijn er tal van andere activiteiten om van te genieten. Denk aan informatieve talkshows, creatieve workshops en foodtrucks met heerlijke gerechten. Het festival biedt iets voor iedereen, van jong tot oud.

Bevrijdingsfestival Utrecht is meer dan alleen een feest. Het is een moment om stil te staan bij de betekenis van vrijheid en om te werken aan een wereld waarin iedereen het recht heeft om vrij te zijn. Mis dit bijzondere evenement niet en beleef de vrijheid zoals nooit tevoren.


Comments